اعضای فعال مرکز

از وب سایت چقدر رضایت دارید ؟

این جدول تمامی آرا ثبت شده این نظرسنجی را لیست می‌کند. اگر کاربران ناشناس مجاز به رای دادن باشند، با IP address کامپیوتری که برای رای دادن به کاربرده‌اند شناسایی خواهند شد.
بازدید کنندهرایالگوی زمانیصعودی
salmanخیلی شنبه, 02/25/1395 - 17:17

برگزاری همایش ملی نقش انرژی و توسعه پایدار در رونق تولید با محوریت گام دوم انقلاب

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و انتخاب شعار سال با عنوان "رونق تولید" ، مصوب گردید همایش ملی و تخصصی با عنوان

همایش ملی  بایسته های تحقق گام دوم انقلاب اسلامی، از اندیشه تا عمل

و بطور همزمان  همایش ملی نقش انرژی و توسعه پایدار در رونق تولید با محوریت گام دوم انقلاب

در راستای اعتلای جایگاه پژوهش و فناوری در این حوزه، توسط مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در 15 اسفندماه سال جاری برگزار شود.

با توجه به مساعدت برگزارکنندگان و حامیان همایش و نظر به اهمیت موضوع و به جهت مشارکت حداکثری علاقمندان، ثبت نام مقالات و شرکت کنندگان در همایش ها رایگان خواهد بود.

دبیرخانه همایش علاوه بر پذیرش مقالات در موضوعات مرتبط با محورهای همایش، آماده دریافت هرگونه آثار فرهنگی و هنری در زمینه اقدامات وکارهای عملی در زمینه تحقق گام دوم انقلاب  شامل پوستر، موشن گرافیک و ... می باشد.

آدرس وب سایت همایش:

ارتباط با مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار

• سمنان، کیلومتر 5 جاده دامغان، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی سمنان، دانشکده فنی و مهندسی شماره 1، طبقه اول، اتاق 230 تلفن: 33654040-023-98+
  • رایانامه: energy@semnaniau.ac.ir
كلمه جايگذين عكسكلمه جايگذين عكس